26. júla 2015 22:05:26 CEST
ináč tu je zaujímavý postreh, že prečo domina berie peniaze, keď ju to baví. otázne je, či ju to baví a práve preto to robí, peniaze sú len vedľajšie, lebo je tu taká možnosť, tak ju využíva alebo sú peniaze to hlavné, čo ju ženie a práve preto to robí a až tak veľmi ju to ani nebaví.
skúsim to vysvetliť na príklade. drevorubač vs. pedikúra. prvé je niečo veľmi dobre platené, robím to kvôli prachom. keby za to nemám tie peniaze, tak ma ani nenapadne zobrať motorovú pílu do ruky. pedikúra. robím to preto, lebo milujem chodidlá a robil by som to aj zadarmo, lebo je to mňam, ale keď je možnosť brať za to peniaze, tak prečo nie.
takto by som sa pozeral aj na "profi dominy". je obrovský rozdiel robiť niečo, lebo to niekoho baví a brať aj za to peniaze, lebo je tá možnosť a robiť niečo vyslovene len kvôli peniazom. otázne je, ako teraz zistiť, ktorá domina je aká. každý má na to samozrejme iný postup. ja som princípe drzý, papuľnatý ale prišiel som na jedno. domina, aj tá profi domina, ktorá tu má neskutočne veľa inzerátov, tak je celkom v pohode, lebo bude s vami komunikovať, nemá problém sa s vami stretnúť len na káve s tým, že nebudete platiaci zákazník, ani z vás nebude mať žiadny prachy, dokonca pripúšťa bdsm stretnutie s odôvodnením, že ju to baví a nevidí problém v tom, lebo nemusí mať vždy za to zaplatené. potom sú také, ktorá má hneď niekde cenník, ináč sa s vami nebude ani baviť. to sú tie, ktoré až tak bdsm asi nebaví. to sú také moje "skúsenosti", alebo postrehy k téme, ktoré som nechcel tu dávať hneď.