Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 26. júla 2015 20:55:46 CEST
    máš sex so ženami?nebol si náhodou v ZOO?
    Ja ked mám sex so ženami,pozvem ich na večeru,alebo kúpim kvety
  • 26. júla 2015 20:54:45 CEST
    záleží aká budeš, keď ma budeš nudiť, tak budem písať sem, lúštiť krížovku, sudoku, osemsmerovky, čítať si ale keď budeš v pohode, tak sa budem venovať len tebe
  • 26. júla 2015 20:52:22 CEST
    sex mám so ženami úplne zadarmo, nikdy som za to nebral peniaze, dokonca ma to ani nikdy nenapadlo. mňa to baví a páči sa mi to. dokonca aj bdsm.
  • 26. júla 2015 20:51:16 CEST
    kde som také písal, že domina má so mnou súložiť?
  • 26. júla 2015 20:50:53 CEST
    skučíš,žobreš,lutuješ sa,skuvínaš, kto dnes bude venovať len tak svoj čas zadarmo,ty chodíš do práce zadara,lebo ťa to baví? tie ženy musia preto dosť urobiť,je to sakra náročna práca
  • 26. júla 2015 20:49:15 CEST
    trdlo
    A to si ty kde videl, aby Domina s tebou trtkala???!!! Potom tato debata tu že kazda je kur....sa ani necudujem. Ty máš fakt v hlave vymetené a beháš za štetkami a myliš si ich s Dominou!!!
  • 26. júla 2015 20:48:48 CEST
    Prosim ta, bez tych nadavok.
  • 26. júla 2015 20:48:25 CEST
    áno presne tak, musím s tebou teraz súhlasiť, som rád že veci nazývaš správne.
  • 26. júla 2015 20:47:21 CEST
    potom čo tu robiš, chudak! prostitúcia je najstaršie remeslo, tie kočky si to zaslúžia, lutujem tie ktoré o teba zavadia, buzerant
  • 26. júla 2015 20:43:29 CEST
    už nie zmrd, ale len žobrák? mal by si vedieť, že sa neprosí o dominu, ani sa "nerobí domina". dokonca ti prezradím tajomstvo, že nie za všetko sa platí, lebo drvivá väčšina mužov za sex platiť nemusí.
  • 26. júla 2015 20:41:34 CEST
    ked si taký frajer,popros svoju priatelku, nech ti urobi dominu,a nie tu sa navážať a baviť frajera, žobrák jeden,ja na ich mieste by som sa na teba ani nevysral
  • 26. júla 2015 20:38:37 CEST
  • 26. júla 2015 20:35:50 CEST
    ty kde žiješ? zrejme na planéte, kde žiješ zadara,za všetko sa platí! ešte aj za hovno čo vyserieš, kanalizáciam, čítam tu tvoje bludy a takého skupáňa, narcisa,podjebováka,ja na tvojom mieste by som prosil od odpustenie domin,na ich mieste by som ťa ignoroval, žobrák si
  • 26. júla 2015 20:09:40 CEST
    nie, nič nie je zadarmo. budeš ma pri tom počúvať, budem ti papuľovať že to robíš zle, nevieš hrýzť a pod. akože na tom vysvetlíme teóriu relativity. obom to kusnutie bude nepríjemné, ale ty budeš na tom relatívne horšie.

btw. nemáš besnotu, že?
  • 26. júla 2015 19:56:03 CEST
    brrr vidíš, nasľubuješ veľa a skutek utek ináč, keď ma dáš ignorovať, tak nebudeš vidieť moje príspevky tu, teda keď to myslíš vážne, tak ma blokni, v opačnom prípade si budem myslieť, že ma rada čítaš, tak šup šup
  • 26. júla 2015 19:40:25 CEST
    čo keby ti nájdem dominu na scat a krvavé praktiky? nebudeš za to nič platiť. celkom určite chápeš, čo tým chcem naznačiť. zadara bdsm zážitok...
  • 26. júla 2015 19:37:41 CEST
    to kusanie platí, keď budeš poslúchať, z toho sa nevykrútiš v žiadnom prípade
  • 26. júla 2015 19:31:36 CEST
    Tak to je super ponuka, ber vsetkymi desiatimi. Zadara bdsm zazitok.....
  • 26. júla 2015 19:13:18 CEST
    ešte stále to nie je presne to, čo som chcel. skús sa ešte trošku snažiť, ale usmievam sa veľmi. akurát ideš zlým smerom úplne.
  • 26. júla 2015 19:01:28 CEST
    hrozne trdlo
    oj...neboj nik ti to zavidiet nebude.Naopak chlapci ti to dopraju...že??? :) Také ponuky sa neodmietajú....iba ak...? :) Však moji zlatý že mu to doprajete :) napiste mu to nech o tom vie ako mu to doprajete :) Tebe to trdlo stale nedoslo....???Často pozerám ako sa tu do všetkých navážaš a ty si vždy ten naj a oni chudáci...prezentuješ sa ako že ty si niekto :) Tí ostatný na rozdiel od teba aj keď platia majú odvahu a nie iba vrtať a písať ako ty! No tento krat si dostal po čumáku a poriadne ti dala na frak, riadne žena Domina Blanche a vieš prečo??? No lebo ponuku čo si dostal si aj tak nevyberieš už teraz si z nej dokakaný...maš vždy iba huste reči!!! Všetci ti to doprajú...myslím tú možnosť užit si to a bezplatne....aj keď ty si taký pracháč....neboj. Lebo všetci teraz vedia že si iba pisalek...rypálek a poserútko. A sám si si to urobil :) Trdlo už nech napíšeš čokoľvek nik ťa nebude ani trochu brať vážne mas totiž nálepku pokakánka v gatkach... A más to!!! To si chcel?!!!
  • 26. júla 2015 18:40:18 CEST
    keď budeš poslušná, tak ti dovolím kusnúť mi do prsta
  • 26. júla 2015 18:18:49 CEST
    hrozne sa smejem teraz. nerob mi to, mňa len teraz začalo baviť s tebou debatovať vieš ako ma budú teraz všetci nenávidieť? dostal som 50 rán úplne zadarmo a ostatní nešťastníci budú musieť za to platiť. to je nespravodlivé. prosím ťa, urob "hrozne trdlo happy hour" a daj 50 rán zadarmo pre všetkých.

ináč asi si chcela napísať boss a nie som narcis, len rád rýpem a ty si taký fajn objekt celkom
  • 26. júla 2015 18:09:41 CEST
    hrozne trdlo
    Nemusim Ja nič nemusim. Ako si zistil nemám 20 a škola života ti dá omnoho viac ako hoci ktorá iná. Tí čo u nás boli asi vedia aké vzdelanie ,cert.kurzy a podobne máme a čím sa živíme a zaoberáme. Tým čo je to jedno tak to vedieť nepotrebujú... mám začatú aj výšku a žiaden ľahký obor nemusíš mať strach...no žiaľ nebol čas a financie.Empirická skúsenosť v živote je viac ako škola a tomu ver ,,môj zlatý,,!!! Priority sa menia, žiaľ aj počas života. Hm...si trapne trdlo....máš pravdu nebude...moja ponuka 50 ran bičom pre teba mimoriadne plati...a za dara no to by si sa nesmel pokakat teraz od strachu....:) :) :) prešla ma už chut s tebov na debatu ty veľký BOSS či NARCIS :) Asi tak!
  • 26. júla 2015 18:01:45 CEST
    Mam aj obciansky, len neviem kde. Ked ma naposledy kontrolovali policajti , bolo to na slovensku v osobnom aute, tak ho chceli... Ja som vytiahol vsetky tie preukazy a zacal som sa v nich prehrnat, potom som mu ich podal, ze vyberte si sefe... On kuka na mna, ze vy ste kto a naco su vam vsetky tie preukazy..tak som mu to zacal vysvetlovat...mavol rukou, tak vam nebudeme robit zle za to prekrocenie rychlosti, kolko mate pri sebe ???? 20 evri sefe...a nebudeme zatazovat stat s papierovanim...
  • 26. júla 2015 18:01:36 CEST
    ináč platila by si za vzduch? myslím ten, ktorý teraz dýchaš? nie. máš ho úplne zadarmo. teda nemám dôvod platiť za akékoľvek služby, lebo čokoľvek potrebujem, mám zadarmo. keď už budem pre ženy neatraktívny, nezaujímavý, nebudú ma chcieť, tak potom prehodnotím svoj postoj, rozbijem prasiatko a idem do toho ináč, ja nie som výlučne submisívny, teda mi nepíš čo by bolo, keby... keď vieme, že to nebude