Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 27. augusta 2015 1:05:31 CEST
    Tak diskusia zacala pri uplne inej teme :-)
    • 13 posts
    27. augusta 2015 1:03:38 CEST
    najlepšie je vletieť do rozbehnutej diskusie uprostred. Chcel po tebe niekto aby si miloval pedofilov?
  • 27. augusta 2015 1:03:12 CEST

(Uff, nestačím sa čudovať, akú besedu sa mi podarilo vyvolať jedinou poznámočkou... )
  • 27. augusta 2015 1:01:04 CEST
    A pokial sa tu riesilo stastie pedofilov, tak mne je ich stastie ukradnute. To nech si riesia so svojim cvokarom a nie s nejakym dietatom.
    V tejto diskusii suhlasim s argumentami HT aj ked som mu v inej diskusii napisal, ze je mimo.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:34:23 CEST
    práveže o tom sme diskutovali. A liečiť sa fakt nedajú. Iba potlačiť sexuálny chtíč ak ho nezvládajú sami.
  • 27. augusta 2015 0:32:14 CEST
    Stastni ti ludia asi urcite nie su. Ale o tom sme nediskutovali. Bavili sme sa o tom, ci by takyto ludia mali mat ako zamestnanie alebo dobrovolnu aktivitu pracu s detmi.
    Ti ludia su chori a aby sa ako tak vedeli zaclenit do spolocnosti mali by postupit odbornu liecbu na potlacenie sexualnych pudov.
    A neobvinujem ta zo ziadneho mazania. Len sa snazim racionalne argumentovat.
  • 27. augusta 2015 0:27:55 CEST
    Diskutovat by akurat tak mohli psychiatri, ktori by ho vysetrovali. Ostatne je len klabosenie babiek na trhu s takou istou vypovednou hodnotou.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:26:59 CEST
    myslím, že ma poznáš aspoň z písania. stojím si za všetkým čo napíšem a nikdy nemažem svoje príspevky.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:25:36 CEST
    ale na netvrdím opak. Len tvrdím že ľudia ktorí sa s touto preferenciou narodia sú tí najnešťastnejší na svete. (hej, ešte sa môžu narodiť s AIDS). Prevažná väčšina z nich (ja si to myslím a nemám to podchytené štatisticky ani nijako inak) sa celý život nedopustí ničoho čo by deti nejako ohrozilo. Ale celý život musia prežiť utajene proste. Nič viac netvrdím.
  • 27. augusta 2015 0:25:01 CEST
    Zacinas obhajovat neohajitelne. Niekedy je proste lepsie povedat, tresol som hlupost ....
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:21:06 CEST
    som že bol. Len to že sa o tom diskutuje či mohol byť. Ale či bol alebo nebol je to jedno. urobil pre decká ďaleko viac ako ktokoľvek iný a nikdy nikto ho neobvinil žeby nejakému dieťaťu ublížil.
  • 27. augusta 2015 0:20:59 CEST
    Tak to nie je pravda. Pedofil je clovek, ktory ma rad deti ale so SEXUALNYM podtonom. A to je velmi velky rozdiel mat rad deti a sexualne mat rad deti.
  • 27. augusta 2015 0:20:34 CEST
    záleží ako má rád deti. ja mám tiež rád deti. aj môj kamarát má rád deti, aj ľudia okolo mňa ich majú radi, ale nie sú pre ne sexuálny objekt. veď v tom je obrovský rozdiel...

vieš, ty si myslíš, že sa väčšinou zločinec nestane. ja si myslím, že väčšinou nie je odsúdený, lebo tie deti ani nevedia, že niečo zlé robil a že to robiť nemal a keď vedia, tak sa hanbia o tom hovoriť, ale majú z toho traumu na celý život. aj ti vysvetlím, prečo tak uvažujem. niekde som čítal ako kňaz zneužíval deti. všetci boli ticho, celé roky a potom sa ozval jeden, začal hovoriť a tuším ich bolo okolo 50. teda veľa tých zneužívaní nikdy ani neuzrie svetlo sveta...
  • 27. augusta 2015 0:17:07 CEST
    Nemozeme sa bavit o niekom ci bol alebo nebol ked sa to neda jasne zodpovedat. To je priklad mimo reality a uplne mimo temu.
  • 27. augusta 2015 0:16:16 CEST
    Poznal som ľudí čo poznali Foglara osobne, určite pedofil nebol. Toto je pre mňa citlivá téma A viem sa strašne na toto rozohnit čo sa tika Foglara.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:15:39 CEST
    dovolím si nesúhlasiť. Pedofil je človek ktorý má rád deti. Áno, môžu ho aj sexuálne priťahovať a je na ňom ako sa s tým vyrovná a či sa z neho stane alebo nestane zločinec. Ja si myslím že z väčšiny a veľkej väčšiny sa nikdy zločinec nestane. tak ako sa nestane z väčšiny nás ostatných.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:13:02 CEST
    nie každý vie kto bol Jaroslav Foglar, kto chce nájde si info a jeho knihy na webe. Či bol alebo nebol pedofil neviem, ale niektoré jeho knihy som v detstve čítal a inšpirovali ma k zaujímavým veciam. link
    bude možno pre niekoho zaujímavý
  • 27. augusta 2015 0:09:28 CEST
    Ziaden pedofil nema co pracovat s detmi. A je jedno ci ako kruzkovy veduci, vychovavatel alebo kucharka v skolskej jedalni ... Pedofilom sa nazyva clovek, ktoreho SEXUALNE pritahuju deti. Nie clovek, ktory rad pracuje s detmi
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:06:34 CEST
    hej, je to absolútne pochopiteľné a tak by sa zachovalo 99% možno aj 100% rodičov. A preto sa pedofil pracujúci s deťmi k svojej orientácii nikdy neprizná.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:04:10 CEST
    a ktoré deti teraz myslíš? Tie ktoré majú tých super vedúcich? Vie že aj o Foglarovi sa hovorí že bol možno pedofil?
  • 27. augusta 2015 0:01:13 CEST
    Tak ja viem velmi jasne ako by som dany problem riesil. Ak by to bol PEDOFIL tak by som vsetku svoju energiu venoval tomu, aby dany clovek viac nemohol vykonavat pracu s detmi. Ved to je to iste ako keby som nechal drogovo zavisleho balit davky a veril by som tomu, ze si urcite neda ...
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:00:10 CEST
    na základe hypotetických vecí sa ty vyjadruješ ako sa vyjadruješ. predsa keby mi dá niekto hypotetickú otázku, čo by som napr. robil, keby ku mne prídu zlodeji hľadať peniaze, tak celkom reálne odpoviem, že by sme ich hľadali spolu... ty si celkom jasne podľa mňa k tomu zaujal svoje stanovisko a prezentoval názor.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 23:57:32 CEST
    ale hlavne, že tvrdíš, aké to majú ťažké v živote, ani film si nemôžu taký pozrieť. tie deti vôbec nevidíš?
    • 13 posts
    26. augusta 2015 23:57:22 CEST
    predstavy a skutky sú dve úplne rozdielne veci. Ale ako som písal už aj tebe a teraz Masterrovi, sú to hypotetické veci. Riešil by som to ajk by boli reálne. A aj ja som ovplyvnený. Neviem ako by som ich riešil.
  • 26. augusta 2015 23:56:15 CEST
    Tak ti len zelam, aby si pred dany problem nikdy nebol vo svojom zivote postaveny.